Annuleren en retourzenden bestelling

Annuleren bestelling

Natuurlijk kan het voorkomen dat u de bestelling wilt annuleren, dit is mogelijk. Hiervoor dient u dit z.s.m. per e-mail of telefonisch aan ons door te geven. Om uw bestelling te annuleren hebben wij uw factuurnummer nodig. De bestelling kan geannuleerd worden als deze nog niet is verzonden. Als uw bestelling is geannuleerd komt ook uw betalingsverplichting te vervallen. Als er reeds betaald is zullen wij z.s.m. de betaling terugstorten. Als een bestelling reeds is verzonden kunt u deze wel retourneren de verzendkosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening en worden niet terugbetaald.

Het komt ook voor dat wij genoodzaakt zijn om uw bestelling te annuleren. Redenen om uw bestelling te annuleren kunnen zijn:

- Het artikel is (toch) niet meer leverbaar

- De adresgegevens zijn niet juist

Retourneren bestelling

Als de bestelde artikelen niet aan uw verwachting voldoen is het mogelijk om deze te retourneren. Binnen 14 dagen na levering van de bestelde artikelen kunt u deze retour zenden. Als de retourzending aan de voorwaarden voldoet zullen wij uw betaling terugstorten.Voorwaarden retour zenden:

- Binnen 14 dagen na levering

- compleet en onbeschadigd

- De artikelen moeten ongebruikt en niet gemonteerd zijn.

- In de originele verpakking, als dit redelijkerwijs mogelijk is.

- Niet op de verpakking geschreven

- Producten die speciaal voor u zijn besteld of vervaardigd kunnen niet geretourneerd worden

Bij producten die beschadigd zijn of die gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht om de artikelen te weigeren of de schade in rekening te brengen.

Het mogelijk om de bestelling zelf terug te brengen.

Aan het retour sturen van de bestelling zijn kosten verbonden die niet door ons vergoed worden.Als de door u bestelde artikelen beschadigd zijn dient u ons hiervan binnen 48 uur op de hoogte te stellen en een foto van de schade mee te zenden. Daarna nemen wij uw klacht binnen 5 werkdagen in behandeling.

Terugstorten van uw betaling zal binnen 14 dagen na afhandeling van de retourzending / klacht geschieden.